SEO

Net als je denkt je online verhaal op orde te hebben lanceert Google een update gericht op Mobile First, genaamd Google Core, die alles voor je onderuit haalt. En dat is even flink schrikken als je erachter komt.

 

 

Laatst vertelde de CEO van een middelgroot Saas bedrijf dat hij tijdens een presentatie zijn eigen - daarvoor nog zo goed presterende website - niet meer kon terugvinden in Google. Dat horen we de laatste tijd ook steeds vaker want door de Google Core Update vallen momenteel websites bij bosjes tegelijk. En dat gebeurt niet alleen bij kleine ondernemingen maar ook bij grote corporates.  Door eenvoudige scan bij Google Pagespeed of Pingdom kun je zien of je site in de groene, gele of rode cijfers staat. Alleen bij groen ben je verzekerd van een toppositie in de Google Search.

 

Wat de doen bij slechte SEO?

Zoals je in de scans kunt zien bestaat de lagere ranking meestal uit een mix van verschillende issues. Zeker voor complexere websites met veel content kan het best lastig zijn om alles voor mobile first geschikt te maken. De acties zullen liggen op het vlak van content of in de techniek van je website en het is vaak een kwestie van een lange adem. Als de site niet meer te redden is kunnen we een nieuwe, sterkere gezonde en snelle site voor je opzetten die voldoet aan de wensen van deze tijd. Daarmee kun je terugkomen, sterker en online vitaler dan ervoor, dat is onze garantie vanuit de ervaring die we de laatste twee jaar hebben opgedaan met het optimaliseren en versnellen van websites.

 

Onze drive

Mensen en organisaties helpen met verbeteren van de communicatie door content en techniek is onze passie en drijfveer. Organische vindbaarheid speelt daarbij een belangrijk rol binnen het digitale ecosysteem. Om dit goed te kunnen doen, maken we vooral een grondige 360 graden analyse van het online verhaal waaruit een doelgerichte strategie rolt om de SEO te verbeteren. Die kunnen we we vervolgens voor je uitvoeren of jouw mensen begeleiden in dit traject. Zeker is dat je je site terug kunt brengen aan de top. Meer weten? Maak een afspraak  voor het aanvragen van een gratis analyse.

 

Waterproofmedia. Digital growth made simple.