Onze partners

Of het nu om interactieve apps, specifieke designs, lastige database koppelingen, geautomatiseerde Linkedin threads, AR / VR of e-commerce sites gaat, ons netwerk van uitstekende partner bureaus in Amsterdam helpen Waterproofmedia met de beste oplossing voor de klant.

 

 

Studio Parkers

het team van studio parkers

 

Studio Parkers ontwikkelt state of the art websites, mobile apps en interactieve games met een team van 8 vormgevers, app & web ontwikkelaars voor mooie merken als NPO, Klokhuis, Westergasfabriek, Uitmarkt en veel musea.  WPmedia helpt klanten van Parkers met growth marketing & SEO.

 

Whello

 

Met meer dan 50 digitale specialisten helpt Whello grote en kleine merken met groeien. Whello is erkend in de Emerce 100 en heeft de titel ‘snelstgroeiende marketing bureau’ in de FD Gazellen Awards. Whello heeft een team van 6 dedicated Google Ads specialisten die voor onze klanten de grotere campagnes draaien en helpen met optimaliseren van de Google ads, Whello heeft toegang tot de DSP Platform voor real time bidding en programmatic advertising. Verder is Whello ook heel sterk in het ontwikkelen van grote (e-commerce) platforms.

Sparks

Vind je missie en je visie samen met communicatie bureau Sparks.  Zo kun je met officiële Serious Lego aan de slag of een scala aan andere methodes. Daarnaast kan Sparks  je helpen je verworven kennis en inspiratie vast te leggen in een mooie brand video

Youlynq.me

 

Youlynq werkt door een uitgekiende mix van automated messaging, direct klantcontact, wekelijkse kennis posts door een toegewijd team. Dit is de formule waar Tim Ferris het over had in zijn boek The 4 Hour Workweek toen hij Salsa les op Cuba nam en een PA zijn werk overnam.  Youlynq voorziet je van relevante connecties, nieuwe leads en plant als jouw personal assistant afspraken in je agenda, met een glimlach.

 

EdenFrost

 

EdenFrost is een toonaangevend bureau voor contentmarketing en communicatie. Ze zijn gespecialiseerd in resultaatgerichte copywriting, vertalen, social media, contentstrategie en -distributie. EdenFrost werkt o.a. voor mooie merken als Iamsterdam, Forbes en The Guardian.

 

 

 

Lightnation

Lightnation is een internationaal collectief van creatieve influencers, early adopters en ondernemers. Met Lightnation organiseren wij co-creatie sessies met de doelgroep om proposities, communicatie en campagnes te evalueren en te bedenken. Lightnation organiseert ook wereldwijd coole events en retreats gericht op mindfulness en je spirituele well-being.

 

 

meer weten?